Over ons

De advocatuur heeft zich in de afgelopen decennia onvoldoende aangepast aan de veranderde vraag van de klant in een snel veranderende wereld. Het is tijd voor een omslag. Met transparantie, flexibiliteit en reële kosten als belangrijkste pijlers. Daarom hebben juridisch dienstverlener EIFFEL en advocatenkantoor Bogaerts & Groenen advocaten Legal Office bedacht waarbij zij samen optrekken om de belangen van cliënten maximaal te kunnen behartigen.

Onze Visie

Met onze juristen en ons advocatenkantoor ondernemen we met u mee. Wij lossen problemen niet alleen achteraf op. Wij werken met u samen om problemen te voorkomen. Door de inzet van advocaten, juristen, organisatieadviseurs en technologie aan elkaar te koppelen, zijn we een verlengstuk van uw organisatie. Op deze manieren voegen we op betaalbare en transparante wijze waarde toe aan uw organisatie.

Organisaties worden steeds flexibeler, zodat ze snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Steeds vaker wordt de strategische keuze gemaakt om een deel van de juridische zaken uit te besteden aan partners. Wij bieden juridische teams op afstand voor zakelijke klanten, gemeenten en overheden. Met onze juristen, advocaten en bedrijfskundigen loopt onze dienstverlening van advies tot en met hoger beroep.

Onze organisatie

Wij verbinden het beste van twee werelden. De advocatuur kenmerkt zich door strenge regels en voorwaarden. Tegelijkertijd biedt het ruimte voor een initiatief als Legal Office. Om binnen de geldende regelgeving invulling te geven aan onze organisatie bestaan we uit twee ondernemingen:

  • Legal Office juristen (onderdeel van EIFFEL)
  • Legal Office advocaten (onderdeel van Bogaerts & Groenen advocaten)

 legal office juristen