Overheid en gemeenten

Wij zijn niet alleen een partner die uw juridische vraagstukken oplost. Met Legal Office beschikt u  over een extra team dat op een pragmatische manier meedenkt en werkt aan (juridische) oplossingen. Juristen, advocaten en bedrijfskundigen kijken samen naar de vraagstukken van uw organisatie. Van het advies tot het verdedigen in bezwaar en/of (hoger) beroep. Zo zorgen wij voor de beste juridische oplossing en kunt u vooruit.

Modulair samen te stellen

Omdat niet iedere organisatie dezelfde uitdagingen heeft, kunt u kiezen uit verschillende beleidsgebieden die we hebben ondergebracht in modules. U kiest de module(s) die voor u relevant is. Zo betaalt u nooit teveel. Onze modules zijn:

Belastingen

Bouwen & Wonen

Jeugd & Onderwijs

Milieu & Duurzaamheid

Ondernemen

Subsidies

Veiligheid

Verkeer & Vervoer

Welzijn & Inkomen

 

Uw eigen juridische team

Voor een vast basisbedrag per module per maand krijgt u toegang tot uw eigen juridisch team. U heeft dan beschikking over:

  • Onbeperkt telefonisch advies van onze juristen;
  • 24/7 toegang tot uw eigen digitale omgeving met hierin uw vraagstukken en relevante informatie;
  • Jaarlijks een Legal Audit, waarin we uw juridische processen op een aantal belangrijke punten toetsen en verbeteringen inzichtelijk maken.

Voor werkzaamheden die hier buiten vallen spreken wij vooraf een vast tarief per verrichting af. Ook in geval van maatwerkvraagstukken krijgt u vooraf zekerheid over de kosten.

Oplossing op maat

In twee uur tijd inventariseren we op welke manier wij maximaal waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.
Simpel gezegd: waar bent u echt mee geholpen? U ontvangt een voorstel op maat, met transparante communicatie over de kosten.

 

Wilt u meer weten over onze juridische dienstverlening?
Neem dan contact met mij op. 

Karima van Zadelhoff-Charrat
06-26544266
k.v.zadelhoff@legaloffice.nl