Over Legal Office

Legal Office heeft de juridische belangenbehartiging van de klant voorop staan. De expertise van Legal Office onderscheidt zich door heldere, praktijkgerichte juridische oplossingen die aansluiten bij de klantwens. Door het bundelen van onze expertises kunnen wij de belangen van cliënten maximaal behartigen. Zo hebben wij uiteenlopende kennis binnen verschillende rechtsgebieden waaronder: arbeidsrecht, civiel recht (contractenrecht, huurrecht en burenrecht) en bestuursrecht.

Ons team

Resultaatgericht, pragmatisch en enthousiast. Met deze instelling staan onze juristen iedere dag voor u klaar. Wij luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Vervolgens maken wij juridische uitdagingen begrijpelijk. Zo weet u precies waar u staat en welke stappen onze jurist samen met u gaat zetten.

Onze visie

Wij vinden het belangrijk om de wereld van de klant écht te leren kennen. Met onze brede kennis en ervaring zijn wij goed in staat om uiteenlopende rechtshulp aan te bieden.  Van ons kun je verwachten dat wij juridische vraagstukken behandelen met hoogwaardige kwaliteit.

Snelheid, klantgerichtheid en een praktijkgerichte aanpak zijn onze speerpunten bij het oplossen of voorkomen van juridische problemen.

img