Wat we doen

Wij zien dat de wereld om ons heen in rap tempo verandert. Als organisatie bent u flexibel en gewend om snel te handelen. Hierbij wilt u ondersteund worden door juristen die dat begrijpen en u snel verder helpen. Breid uw juridische afdeling daarom uit met expertise binnen de rechtsgebieden: arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en privacyrecht.
Arbeidsrecht

Werknemers worden in Nederland veelal beschermd door het arbeidsrecht. Wij ontzorgen dat uw organisatie arbeidsrechtelijk sterk staat. Onze juristen staan klaar voor alle denkbare vraagstukken zoals; boventallig geworden werknemers, een niet goed functionerende werknemer, het aanpassen van een dure lease-autoregeling of een belangrijke wetswijziging die invloed heeft op uw organisatie.

Bestuursrecht

Het publieke domein verandert voortdurend en dat vraagt heel wat van uw organisatie. Onze juristen helpen uw organisatie met de dynamische complexiteit binnen de verschillende rechtsgebieden. Zo ondersteunen wij onder andere met; bestuursrechtelijk procederen (omgevingsrecht, sociale wetgeving, openbare orde recht, Wob), advies aan bestuur en organisatie en het opstellen en toetsen van beleid en regelgeving.

Contractenrecht

Binnen elke organisatie is het belangrijk om juridische risico’s te signaleren en te beperken. Afspraken moeten daarom goed en gedetailleerd worden vastgelegd. Contracten op een juiste wijze aangaan en up-to-date houden is cruciaal. Wij kunnen onder andere helpen met opstellen, beoordelen en (uit)onderhandelen van contracten. Daarnaast kunnen wij onder andere de algemene voorwaarden opstellen of opfrissen en natuurlijk het (contractuele)geschil met een tegenpartij voor u oplossen.

Privacyrecht

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Op bepaalde momenten vraagt dit specifieke kennis en capaciteit om privacyvraagstukken die binnen de organisatie spelen adequaat en snel te kunnen beantwoorden. Die kennis en ervaring heeft het team van de privacyjuristen. Met onze expertise beschikt jouw organisatie over  hoogwaardige juridische inzet waar en wanneer dat nodig is.

Hoe we te werk gaan

Wij helpen uiteenlopende organisaties met onze passende juridische oplossingen:

  • Legal Business Card (een flexibele juridische schil op afstand
  • Interim Capaciteit
  • Dossierbasis
Legal Business Card

Juridisch werk gaat met pieken en dalen. Binnen Legal Office staan gespecialiseerde juridische teams klaar om juridisch maatwerk te leveren tegen eerlijke tarieven. Hiermee bieden wij een flexibele juridische schil met expertise binnen de verschillende rechtsgebieden.

Interim opdrachten

Uw organisatie krijgt toegang tot de beste professionals binnen jullie sector. Door onze jarenlange ervaring en aanpassingsvermogen weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Daarbij weten wij goed wat er speelt in de markt.  

Dossierbehandeling

Behandelt u veel juridische dossiers? Dan kan het zo zijn dat u een flexibele juridische schil zoekt om zaken uit te besteden. Onze gespecialiseerde juristen hebben veel ervaring in het zorgvuldig afhandelen van grote volumes dossiers.


Meer weten?

Neem contact op met:

Ivo Bleijswijk
Business Director Legal Office
06-26106998
ibleijswijk@eiffel.nl

img