Over Legal Office

Met Legal Office fungeren wij flexibel als juridisch verlengstuk voor uw organisatie. Legal Office heeft de belangenbehartiging van de klant voorop staan en heeft juridische expertise op verschillende rechtsgebieden. Waaronder: arbeidsrecht, civiel recht (o.a. contractenrecht, huurrecht en burenrecht), privacyrecht en bestuursrecht.” Daarbij werken wij voor uiteenlopende organisaties in diverse branches.

Ons team

Resultaatgericht, pragmatisch en enthousiast. Met deze instelling staan onze juristen iedere dag voor u klaar. Wij luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Vervolgens maken wij juridische uitdagingen begrijpelijk. Zo weet u precies waar u staat en welke stappen onze jurist samen met u gaat zetten.

Onze visie

Wij vinden het belangrijk om de wereld van de klant écht te leren kennen. Met onze brede kennis en ervaring zijn wij goed in staat om uiteenlopende rechtshulp aan te bieden.  Van ons kun je verwachten dat wij juridische vraagstukken behandelen met hoogwaardige kwaliteit.

Snelheid, klantgerichtheid en een praktijkgerichte aanpak zijn onze speerpunten bij het oplossen of voorkomen van juridische problemen.

img